achtergrond

NIEUWS


Klik hier voor het nieuws op www.info4escorts.be.

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) heeft het bekende café 't Keteltje in de Oudemansstraat gesloten omdat er sprake zou zijn van mensenhandel op die plaats. Eerder werden er twaalf vrouwen aangetroffen die illegaal in het land verbleven.

Gaat door op zaterdag 13 augustus.

Tijdens de internationale ledenvergadering van Amnesty International werd een standpunt aangenomen omtrent het beschermen van de rechten van sekswerkers. Het pleit onder meer voor het decriminaliseren van sekswerk. De internationale Raad van Bestuur heeft van de ledenvergadering een mandaat gekregen om dit standpunt verder uit te werken.

Hier het artikel van Amnesty International.

Er is meer en meer nood aan ondersteuning via onlinehulp. Op woensdag 3 juni kwamen allerlei hulpverleners samen in Mechelen op het congres Onlinehulp voor welzijn en gezondheid.

Prostitutieteam en schepen Fons Duchateau stellen ‘pandkalender’ voor

op zaterdagen, zondagen en feestdagen.

 

Boysproject     is een sociale organisatie voor mannelijke en transgender sekswerkers (payboys, masseurs, gigolo's, M$M, shemales,...).

Boysproject is een deelwerking van CAW Antwerpen, lid van Het Roze Huis en Alias, en partner van Correlation Network.

 

Boysproject werkt samen met andere sociale organisaties voor sekswerkers in België onder de naam BNMP (Belgian network male prostitution).

 

Alle medewerkers van Boysproject zijn gebonden aan het beroepsgeheim. Dat betekent dat wat je tegen ons vertelt strikt vertrouwelijk wordt behandeld en niet aan anderen wordt doorgegeven!

Ben je niet tevreden? Vertel het ons

 

 

Er kunnen geen rechten ontleend worden van de informatie die op de site staat.